Popular Internship Locations



Volontärarbete och Praktik i Latinamerika, Ecuador, Sydamerika | ELEP.ORG

Share |

Company/Organization: ELEP Volunteer & Internship Programs

Description:

Volontär Möjligheter in Ecuador, Sydamerika - Praktikprogram i Ecuador, Latinamerika. http://www.elep.org/svenska/index.html

Volontär möjligheter och praktikprogram i Ecuador - Sydamerika för individer och grupper av alla storlekar. ELEP Volunteer & Internship Programs erbjuder en unik möjlighet att volontär och praktikant utomlands i Ecuador – Latinamerika.

Det finns många bra anledningar till att praktisera eller volontär utomlands. Under en internationell praktikperiod eller volontär ökar inte bara din kompetens, utan också dina språkkunskaper och din kulturkännedom.

För att du ska få erfarenhet och chansen att testa dina kunskaper erbjuder vi dig praktik eller Volontärarbete i Ecuador - Sydamerika.

Varför ELEP Volunteer & Internship Programs: ELEP Volunteer & Internship Programs har arrangerat volontärresor och praktikplatser i över 10 år.

Välkommen till Volontär i Ecuador

Att arbeta som volontär utomlands är det bästa alternativet för en belönande och meningsfull arbets- och semesterupplevelse. Det är också en möjlighet att få göra en verklig skillnad genom att erbjuda din värdefulla tid och kraft och genom att arbeta sida vid sida med lokala samhällen, ideella organisationer och människor. Samtidigt som du kommer att utvecklas både personligt och professionellt.

Det här unika tillfället tillåter volontärer att bidra till samhället. Möjliga arbetsområden inkluderar barnomsorg, äldreomsorg, undervisning, hälsa, djurvård, bevarande, mänskliga rättigheter och rättshjälp, HIV/AIDS, etc.

Välkommen till Praktikant i Ecuador

Om du letar efter en mer intensiv upplevelse bör du prova ELEP Volunteer & Internship Programs.

ELEP Volunteer & Internship Programs erbjuder Praktikant utomlands under hela året i Ecuador. Vi arbeta att leverera bästa värde praktik utomlands och mest professionellt praktik upplevelse för dig. Många väljer att arbeta och praktisera utomlands och det blir en allt viktigare erfarenhet för den framtida karriären.

Få värdefull internationell arbetslivserfarenhet. Förbättra ditt CV, upplev arbetslivet och praktisera dina nya kunskaper och språkfärdigheter. ELEP:s praktikkoordinatorer kommer att göra allt för att hitta en praktikplats som passar dig, dina språkkunskaper, din arbetslivserfarenhet och dina intressen.

Vi ordnar dina praktikprogram och sen åker du iväg för en givande praktikperiod. Praktikmöjligheter inkluderar:

Ekonomi, Marknadsföring, Administration, Bokföring Juridik, Media, IT, Medicin, Finans, Psykologi, Turism, Veterinärmedicin, Socialt Arbete, etc.

Spanskt språk program - Välkommen att lära dig Spanska i Ecuador

Vi är övertygade om att lära sig spanska är en av de mest givande investeringarna du kan göra i ditt liv. Det bästa sättet att utveckla flytande tal-, skrift- och läskunskaper i spanska är att lära sig språket där det talas. Finns det något bättre sätt att lära sig eller förbättra sin spanska än att bli uppslukad av hela den sydamerikanska kulturen.

Ecuador är ansett som ett av dem bästa länderna i Latin Amerika att lära sig spanska i. Detta är på grund av den lättförståeliga dialekten och uttalet, klimatet samt folket och kulturen i Ecuador.

ELEP Spanish Language School är ett spanskt språkprogram i Ecuador, Latin Amerika som är specialiserat på att designa och erbjuda spanska kurser. På vår skola lär sig studenterna spanska i en avslappnad och trevlig atmosfär tillsammans med studenter från hela världen med erfarna lärare som har spanska som modersmål och som brinner för sitt arbete.

Om du letar efter praktik-programs, volontärmöjligheter eller lära Spanska i Sydamerika till en låg kostnad, då behöver du inte leta längre.

För mer information om våra program, vänligen besök vår engelska version. www.elep.org

Start Date:

Every Monday throughout the year.



Deadline:
At least 3-4 weeks prior to starting the program.
Tags:
Volontärarbete  och  Praktik  i  Latinamerika  Volontärarbete  och  Praktik  i  Ecuador  Volontärarbete  och  Praktik  Utomlands  http://www.elep.org/svenska/index.html 
More Internships in Alabama:
Latest Alabama Internships

ELEP Volunteer & Internship Programs


Get Notified When Internships Are Added

Enter your email address:
(we will never sell or share your email address)


Internweb.com cannot guarantee the validity and accuracy of internship postings. All persons expressing interest, applying for or accepting internships posted on Internweb.com do so of their own accord and in compliance with Internweb.com's Terms and Conditions.